Tisdagen den 2/8 sol, bad och slider-åkning

Idag var Ida och jag hos farmor en stund medans Ellen och mamma var på sjukhuset. Ellen åt förresten lite tårta på vår födelsedag. Det var bra..säger mamma. Nu är det helt plötsligt bra om HON äter tårta och glass medans Ida och jag bli tillsagda om vi äter för mycket sånt. Hmm..Men vi fick såklart äta tårta på vår födelsedag.
På eftermiddagen hämtade mamma oss och vi åkte alla ut till Anton. Jag hade med mina båtar som jag och Mr Mechanic klistrade ihop igår kväll. Vilket superlim! Hela tuben fastande på fingrarna. När jag försökte ta bort limmet följde lite av skinnet med..Båtarna blev i alla fall snygga.
Med stor förväntan la vi i båtarna i vattnet. Jämfört med Antons båt var de ganska små. Men Antons kontroll började plötsligt styra en av mina! Konstigt. Så vi körde mina först. De gick inte så snabbt.., men mamma sa att det kanske var trickbåtar. Då kändes det kul. Efter en stund tog vi fram den stora båten. Linderella! Mamma körde så vi fick åka slider alla tre. Det är så häftigt! Vi hoppade även lite studsmatta innan vi åkte hem.
På kvällen när vi skulle äta började plötsligt en av båtarnas motorer att snurra. Ingen höll i kontrollerna. Konstigt! Det är väl ingen i huset som kör radiostyrda båtar eller bilar här? Mamma sa att det kanske kunde vara en elvisp som tog över kontrollen..
Jag har satt upp båtarna på stöd så de inte far omkring i lägenheten i natt.
Får se vad som händer imorgon.

RSS 2.0