Härlig skidåkning i Åre!

 

MR Lund 13/3 2013

Mamma väckte mig klockan 06.00 imorse. Uhh vad trött jag var. Men jag behövde bara ta på mig byxor och sätta mig i bilen. Tröjan tog jag på mig igårkväll! Frukost skulle bli i Osby..Carlzone, mums.
Vi var på plats i Lund strax före 9 och gick upp till dagvården på 64:an. Jag fick en nål i porten och blodprover togs. Klockan 10 skulle vi vara på röntgen. Tiden emellan gick vi och hälsade på i skolan. Sjukhusläraren Agneta titta på mig, sedan på mamma, och sedan på mig igen: Joel! Hon tyckte visst att jag vuxit och förändrat mig. Det hade väl inte mamma då eftersom hon kände igen henne..
MR var jobbig idag. 1 1/2 timme stilla på en hård platta och inlåst huvud. Musiken i lurarna hörde jag inte så mycket av. Det är sånt oväsen på maskinen. Måste det vara så? Till slut var vi klara där i alla fall. Men sedan väntade nästa röntgen. Min shunt som jag har i huvudet ställer alltid om sig efter magnetröntgen vilken gör att trycket blir för högt eller för lågt och jag börja må illa och tappa balansen. En gång åkte vi hem och fick åka ner i panik nästa dag. Därför är min mamma väldigt noga med att vi får göra röntgen och se till att shunten ställs tillrätta efteråt. Denna röntgen tog en halvtimme och ytterligare en halvtimme på besked. Den hade ställts om även denna gång. Mamma tog själv beslutet av vi skulle gå direkt till Neuroavdelningen där apparaten för omställning av shunt finns. Där fick vi också vänta en stund. Men det blev gjort. När vi kom tillbaka till dagvården var vi efterlysta! =)
Vi träffade dr Helena och allt var bra.
Därefter gick vi in på avdelningen och träffade lite kändisar. Det är alltid kul.
Till Carina vill jag säga att jag fick veta på hemvägen att jag kommit med på lägret på Irland i sommar!! Yipiiii!!!
Vi sålde lite böcker och skivor på vår resa också. Tack för det!  Det blir mer pengar till Barncancerfonden och föreningen. Kul att se dig Isabelle, även om jag inte kände igen dig..Kämpa på! Vi håller tummarna.

RSS 2.0