SPA i storm! 2013-10-28

 
 
Igår morse åkte mamma, Ida och jag mot Borås. Där skulle jag möta upp 22 kompisar från Barncancerföreningen för att få åka på SPA till Torekov! Jag hade sett fram emot detta jättemycket. Efter att ha tittat mycket på väderprognoser åkte vi iväg trots att just stället vi skulle till nog var det mest utsatta i hela Sverige! Orkanbyar förväntades komma in på kvällen. Jag lovade mamma att hålla mig inomhus..
I Båstad hade vi lite sightseeing. Det regnade och blåste ganska mycket men vi var ute och såg en hel del. Vi var nere vid stranden och hamnen. Vi åt en supergod Thai-buffe innne i stan. Vi var uppe på "Utsikten" och kollade in just utsikten! I stationsbyggnaden gick vi in för att värma oss. Där var det riktigt varmt! Det var som en hel glashytta. Vi fick se när de gjorde glas. Häftigt!
Till slut kom tåget från Lund och alla kompisar välde ut. Det stod två stora taxibussar och väntade utanför. Vi vinkade av mamma och Ida och åkte mot Torekov.
Vi började med Yoga, följt av behandling. Jag tog en honungsbehandling med massage. Jätteskönt!
På kvällen fick vi trerättersmiddag: Skaldjurssoppa, Ankbröst och mörk choklad med jordgubbsglas. Mums!
Senare var det myskväll med lite lekar innan det var dags att sova.
På morgonen åt vi frukost, packade ihop, fick en lunch-bag och åkte mot stationen för att ta tåget till Lund. Där fick jag byta, vinka av de andra och sätta mig på tåget till Växjö. Det gick bra! =)
Mamma och Ida mötte upp.
Imorgon ska vi till mormor och morfar!
 
 
 

Bokmässan i Göteborg 26-29 september 2013

 

RSS 2.0