Julskyltning i Moheda - bra utdelning



Årets vinster! =)

1:a advent på brandstationen Moheda



Snygg bil! (och bild)

Onsdagen den 23 nov 2011 - Provtagningar

I går kväll åkte pappa och jag in till sjukhuset i Växjö.  Vi skulle "sätta" nålen redan på kvällen, för provtagningarna skulle börja kl. 04,00 på morgonen..  Ingen sovmorgon alltså..  Vilken tur att jag har kvar min porta-carte, (En dosa bakom huden där man kan sticka in nålen i)..  Då slipper de att att sticka i mina vener..
Det är väldigt många prover som ska tas..  En gång i halvtimmen kommer sjuksköterskorna in och stör mig.. :-(.   Just nu har jag fått en annan spruta i mitt ben och lite dropp..  Det ska va till andra prover..   Jag får visst en hel genomgång av hela mig. 
I natt hostade jag väldigt mycket..  En doktor kollade mig på morgonen så att det inte skulle va några problem att fortsätta med provtagningarna..  Det var det inte så vi körde bara på igen..
Jag hoppas att allt är klart vid lunchtid i dag.
Jag tror jag "hoppar" skolan i em.
Lite matteuppgifter har jag redan hunnit med här på sjukhuset.

Godnatt!


Tisdagen den 8 november 2011, om höstlovet

Vilket skönt och roligt höslov jag har haft! Helgen före lovet började vi tillsammans med Emil och Albin. Först var vi på Leos lekland. På kvällen åt vi Thaimat och spelade spel hos dem. Kul som vanligt! Måndag och tisdag åkte Ida och jag ut till mormor & morfar. Ida o mormor var mest i skogen och plockade svamp medans morfar och jag räfsade löv och gjorde höstfint i trädgården. På tisdagen följde vi med till morbror Anders AD-Trä där vi "jobbade" lite. Sen var vi och klippte oss. Äntligen tyckte mamma. Jag var ganska långhårig. Nu blev det häftigt och grönt! På onsdagen var vi hos pappa. Då bestämde jag med kompis Fredrik att han skulle sova över. Vi hade superkul! Dagen därpå var vi hos farmor. På lördagen hade vi lite spökfest med Anton och hans föräldrar. Vi hängde upp spinelnät och spindlar lite överallt i lägenheten. Sedan gjorde vi svart spökpasta och hamburgarhjärtan. Innan gästerna kom lurade Ida och jag mamma. Jag ropade på Ida att hämta en sax. Sedan kom jag ut med ett par nya jeans som var halvkorta och höll i nedre delen av benen i handen och sa till mamma att jag klippte av byxorna lite. Ni skulle sett hennes min! När jag sedan visade att det fanns en dragkedja började hon att skratta. Ida och jag låg redan dubbelvikta på golvet.
På söndagen var vi ute ganska mycket. Vi hjälpte till i trädgården hos Oscar. Deras mamma blev jätteglad, så vi fick en kasse äpplen!
Det är ganska kul att hjälpa till, speciellt hos andra än hemma..
Men ikväll gjorde vi mat till mamma när hon kom lite senare från jobbet. Hon blev jätteglad.
Att börja skolan efter lovet känns rätt okey. Det är ju inte så länge till jullovet!


RSS 2.0