God Jul och Gott Nytt År!

Idag har vi varit ute och ätit på restaurant med mormor & morfar och alla kusiner. Nu ikväll har vi lite julmys och har gjort egna köttbullar, Jansson och julgodis. Julgranen är klädd! Se bild. =) Tomten är på gång också, tror jag.
!

100 böcker och skivor redan sålda!

Oj, tack alla! Vilken snabb spridning det blev. Tack för hjälp från Smålandsposten, Sveriges Radiio P4, Västergatan och SVT/smålandsnytt för uppmärksamhet! Vi har redan före jul fått in ca Sek 5000 kr som går direkt till Barncancerfonden och Barncancerföreningen. Fantastiskt! För er som undrar kan man köpa bok och skiva direkt från mig, mammas och pappas FB, mail: [email protected] & [email protected]
Snart är det Jul! Det ska bli skönt med jullov. Hoppas att snön ligger kvar..

Reportage om mig i Smålandsnytt den 18/12 2012

Ett kort reportage visades i Smålandsnytt imorse, ett längre kommer ikväll klockan 19.15 men finns redan på svt´s webbsida. Se länk nedan, eller gå in på www.svt.se/smalandsnytt.

Intervju i Smålandsnytt

Håll utskik i Smålandsnytt i veckan. Troligen tisdagen den 18/12. Ett reportage med mig och min mamma!

Julshow på Lucia!

 
    
 
Vi har just avslutat Lucia med en julshow på min dans. Jag dansar hip-hop. Det gör min kompis Anton också, fast vi är inte i samma grupp. Ida dansar jazz och hade också uppträde. Det var jättekul. Vårt nummer var en show om att skriva önskelista.
Vi har nu riktig vinter med mycket snö och ganska kallt. Imorse var det minus 10 grader. Det är kul att vara ute i snön med min "glidare". Vi har en jättestor pulkabacke precis nära som jag brukar möta mina kompisar i och hoppa på gupp!
I onsdags var det avslutning på trummor. Jag tog med en lussebulle till min lärare. Han blev glad!
Nu är det bara 11 dagar till julafton! =)
 

RSS 2.0