Min bok Carpe diem - på bokmässan i Göteborg

Min mamma, som har skrivit boken om mig, skall prata om boken på ett seminarie på Bokmässan i Göteborg! Ganska häftigt! Denna gång är inte jag själv med på scen. Men heja mamma! Sälj många böcker! Vinnare på det blir Barncancerfonden och Barncancerföreningen dit pengarna går.
 
 
 
Utdrag ur FB: Molnet på bokmässan:
Bokmarknaden är stadd i förändring och alltfler väljer att ge ut sina böcker själva. Möt tre författare som tog beslutet att själva producera och ge ut sina böcker. I samtal med Maria Bengs från BoD diskuteras utgivningsprocessen, marknadsföring och varför man väljer att själv publicera sin bok. Lör 28/9 kl. 11.30
Foto: Bokmarknaden är stadd i förändring och alltfler väljer att ge ut sina böcker själva. Möt tre författare som tog beslutet att själva producera och ge ut sina böcker. I samtal med Maria Bengs från BoD diskuteras utgivningsprocessen, marknadsföring och varför man väljer att själv publicera sin bok. 
Lör 28/9 kl. 11.30
 

Till Lekterapin den 4 sept

Idag var jag på röntgen för att göra ett ultraljud. Vi var nog alla lite nervösa för vad det skulle visa. När doktorn var klar, så sa han att allt var bara bra. Pappa pustade ut och jag såg att var glad. Då blev jag också glad.
Efter det gick vi upp till lekterapin för att berätta den goda nyheten.
Där träffade vi på Liam Reddox, som spelar för Växjö Lakers.
Han har köpt två biljetter till varje hemmamatch och skänker de till lekterapin. Vilken kille. Jag valde att gå på matchen mot Brynäs, tillsammans med min vän Albin. Efter matchen är vi bjudna in i Växjö Lakers omklädningsrum.
Det sak bli Sååå häftigt.

Motorcykeldag, den 1 sept

Idag var vi på Evedal och åkte motorcykel, (Gold Wing)
Vi brukar göra det varje år. Sedan åkte vi till Scandic Hotel och fikade.
Efter det körde vi förbi en ny bilaffär. Där uppträdde Amy Diamond.
Jag provsatt även en sportbil. Häftigt.
På em åkte vi och firade Pontus (min kusin) som fyllde år.

RSS 2.0