Syskonlek vid strandkanten



Du får aldrig fast mig på bild!


Före näsan hamnade i backen..



Snyggt hopp! Lite ont i knäna vid landning..

Ellens fina och goda konfirmationstårta!

Söndagen den 22 maj 2011, skön helg slutade i hagel

Oj vad länge sedan jag skrev på bloggen. Det betyder inte att jag har varit sysslolös utan att min sekreterare har varit fullt upptagen med annat. Men NU ska ni få höra och se lite bilder.
Om vi börjar med denna helgen hade vi stor fest för Ellen igår, som konfirmerades i Växjö Domkyrka. Jag sa till mamma att jag kanske kunde ta med en tidning eller ett spel om det skulle bli lllllllllllllllååååååååååååånnnnnnnngggggttttrrrååååkkkiiiiggggtttt i kyrkan. Det fick jag inte! Mamma var helbestämd så det var inte någon idé att diskutera, märkte jag.
Men vad snopen jag blev. Vilken föreställning de hade! Den musik som spelades visste jag inte att man fick höra i kyrkan. Det var allt från "Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus" till "Poker Face med Lady Gaga. Häftigt! Det var nästan så att jag ville att de inte skulle ta slut.
Efter kyrkan samlades vi 25 släktingar i mammas lägenhet. Som tur var, hade vi jättefint väder och kunde sitta ute på den stora balkongen som var fint dekorerad med björk och vilda blommor.
Vi hade festligheter till sent på kvällen. Ellen fick massor av fina presenter. Jag tänker också konfirmeras! Alla mina kusiner var på plats. En kusin har moped. Gissa vem som provåka? Stor hjälm och stor ryggtaval. Såg ingenting, men vilken känsla!! Nu var det bara väldigt sakta och kort sträcka..så oroa er inte.
Idag var det fortfarande fint väder. Vi hade lite rester kvar med mat sedan igår och åkte därför på lite utflytkt till Evedal och Helgasjön. Ida och jag hade spring i benen och höll igång med lite olika lekar från att hoppa bock till att springa efter en flygande plastpåse. Mamma och Ellen låg på en filt och solade.
Om jag ska dra lite vad som hänt sedan påsk, vet jag att det är mycket, men komma på det nu...Jo, vi hade gympa uppvisning en helg. Jag hade missat några gånger men ville tvunget vara med på uppvisningen. Man kan väl ändå göra sitt bästa sa jag till mamma när hon undrade om jag verkligen skulle vara med.
En helg var vi hos Emil och Albin och grillade, en annan hos Anton. Bra när man kan bjuda bort sig! Fint väder har vi haft länge nu. Det är skönt. På eftermiddagarna efter skolan är Ida och jag ute och cyklar mycket. Vi har flera kompisar som bor i närheten av mamma, så det är lätt att hitta någon att vara med när Ida blir för jobbig.
Nu har jag precis duschat. Därefter gick jag ut på balkongen. Det haglade stora isbitar! Coolt..


RSS 2.0