Mamma och jag på Sveriges Radio P4

 

Min låt har spelats på radion! Boken finns ute!

Idag på morgonen tog mamma och jag taxi ner till Sveriges Radio P4 för att delta i programet: Västergatan.
Det var jättespännande och roligt. Lite nervöst först eftersom vi visste att det sändes ut direkt. Jag tycker att vi klarade oss bra både jag och mamma. Gå in och lyssna själva på intervjun och låten. Låten hitta du under spellistor. Själva programet under sändningsarkiv. Jag har lagt till länkar på bloggen.
Vi fick också klart att boken finns just nu tillgänglig att beställa på Adibris.com. Det finns även en länk för detta.
Inom kort finns den på fler ställen och även för försäljning hos mig tillsammans med cd-skivan.
Då kan ni få min och mammas autograf! =)

Medverkan i P4 Västergatan

Imorgon tisdag den 27/11 kommer jag och mamma vara med i radion!
Västergatan i P4, Kronoberg, sänds på förmiddagen mellan 10-11, men det finns att lyssna på weben i efterhand. Kan det bli så att min låt "Himlen får vänta" kommer att spelas? Ni får väl lyssna!

CD-skivan


Smålandsposten var här

Håll utsikt efter Smålandsposten på måndag den 19 november! När jag kom hem från skolan i måndags så satt en reporter och en fotograf i vårt vardagsrum. Mamma hade redan pratat lite med dem. Jag satt först lite stelt i fåtöljen, men efter en stund både låg jag och klättrade runt lite medans jag pratade om hur jag mår idag. När fotografen skulle fota började mamma rufsa till mig. Typiskt henne! Hon hade beordrat mig att duscha kvällen innan hos pappa och ta på mig vettiga kläder. Jag tycker att man ska vara sig själv! Det gick väl jättebra i t-shirt & joggingbyxor. Då känner jag mig bekväm. Mamma själv satt mest och kraxade. Hon har varit jätteförkyld hela veckan. Hoppas reportrarna förstod vad hon sa..
Veckan har varit bra annars med trummor, dans och dataspel. Ida och jag har också jobbat ganska mycket med skolarbeten på kvällarna. Det är först trist när mamma tjatar, men när vi väl sitter där så är det ganska kul. Nu är det skönt att det är helg. Ikväll ska vi till pappa. Undrar vad vi får till fredagsmys..
Trevlig helg! =J

Boken är snart ute!


Farsdag

Igår så var mina kompisar Amanda och Oliver på besök och då lekte vi och spelade spel men sen så skulle dom åka hem typ kl 22:30 och då var Ida och jag så trötta att vi gick och la oss hos pappa. På morgonen så var det farsdag så vi väkte pappa och sa grattis till honom, men när Ida och jag satte oss vid darton så upptäkte vi att Oliver hade glömt sin mobil hos oss och då ringde vi till hellas men samtidigt så ringde Albin o Emil och frågade oss om vi ville följa med till Leos Lekland och det ville vi. Efter vi hade lekt färdigt så gick vi hem till pappa och spelade spel men då så kom deras mamma och hemtade dom. Men nu ska jag sitta lite och göra annat ha det bra. 

Omslagsbild

Omslagsbild på bok och cd. Ni som läser får förhandsvisning. =)
Låten Himlen får vänta, är mixad och klar. Ligger för tryckning. Boken är nytt visningex på gång. Jag ska se nästa vecka om jag godkänner den! Det finns lite länkar upplagda om någon är intresserad av att beställa när de finns ute. Det går också att beställa direkt från mig eller min mamma.
Mer info kommer..
Ha en kul helg!
=J

Höstlov i Gamleby


Höstlov

Höstlovet började vi med att åka upp till stugan i Gamleby. Mormor & morfar var också med. Det var jättefint väder på söndagen så vi var ute ganska mycket. Det finns två sjöar precis i närheten, en brygga som vi har själva och en badplats. Jag längtar till sommmaren då vi kan bada där. I trädgården hittade vi en massa älgskit! Jag hörde av både mamma & Peter att de hade blivit överraskade av deras närvaro i trädgården då de skulle till jobbet. Jag tyckte det vore spännande att se dem, så på kvällen var jag och morfar ute flera gånger för att spana. Morfar vet hur älgarna låter, så vi försökte härma, men inga älgar dök upp. Jag satt väl lite på helspänn inomhus så när jag plötsligt såg något stå utanför fönstret där Ida och jag satt och spelade spel, hoppade jag till och sprang in till mamma...Då kom Peter in och skrattade! Det gjorde jag med faktiskt, efteråt.
På måndagen kom det arbetare och började borra ett djupt hål i trädgården för att försöka hitta vatten. Det var lite spännande, men det dånade ganska mycket, så vi åkte in till Överums hotell och åt lunch. Det var lyxigt och gott! Resten av veckan har vi varit i Moheda hos mormor & morfar. Det är lugnt och skönt där. Vi får också alltid så god mat. På Halloween klädde Ida och jag ut oss och gick till några hus i närheten. Sedan satt vi och myste och smaskade på våra godsaker.
Nu är vi tillbaka i "stan" igen. På måndag är det skola.

RSS 2.0