Söndagen den 27/12, Förberedelser

I går åkte pappa, jag, Ellen och ida ner till Lund..  Vi tog in på Ronald mc Donalds..  Det känns ganska bra att vara där..  Nästan som hemma men inte riktigt ändå.  Ellen o Ida tycker det är jättekul att vara här, men de slipper ju att bli stuckna i huvudet varje dag...  Vi gick upp till sjukhuset nästan direkt då vi kommit hit..  Det var dags för en ny tömning av likvorvätskan..  
På kvällen lagade pappa mat till oss..  Det blev potatismos och "mamma Scans" köttbullar..  I dag varierade vi oss genom att byta ut potatismoset mot makaroner ..  MUMS !!  I kväll kommer mamma,  då blir det säkert något annat nyttigt, såsom grönsaker och sånt..
I eftermiddag har jag mest bara tagit det lungt..  Spelat WII..  De har jättemånga spel här på Ronalds..
I morgon ska vi träffa en neurokirurg och snacka lite om min nya shunt som förhoppningsvis ska opereras in på tisdag.. 

Kommentarer
Postat av: Emil

Hej Familjen!!!

I kväll ska Emil och Niclas kolla hockey... Heja Lakers! Vi håller alla tummarna här hemma att det går snabbt att få ordning på shunten och att du snart är hemma och leker med oss igen.



Kramar till er alla!

Sara Niclas Emil och Albin

2009-12-27 @ 15:11:04
Postat av: Peterssons i Sandsbro

Hej



Vi har också en " kock" här hemma. Efter som mamma sk a jobba i nästa vecka så kan du tänka dig vad vi ska äta i tre dagar...makaroner och köttbullar !!! i bästa fall kan pappa faktiskt få till pannkakor ( han tröttnar på makaroner också, vet inte hur han klarade sig innan han träffade mamma ???? )



/ Hanna och Emma

2009-12-27 @ 17:25:37
Postat av: Pernilla

Hallo där!

Vi håller tummarna att du blir opererad så fort som möjligt och får komma hem igen så vi kan träffas. Pontus längtar efter dig!

Kramis från Pernilla, Anders, Jesper och Pontus

2009-12-27 @ 18:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0