Fredagen den 27/2, 2009, sportlov

Nu har jag gått i skolan i två veckor. Då är det dax för lov tycker jag!.Åker till Sälen med min och Antons familj. Det ska bli SÅ kul! Hoppas bara att jag orkar åka skidor. Jag behöver inte gå i skidskola som Ida och Anton. Får ha min egen, kanske med Ellen och min kusin Lisa, som också ska med. Jag åker nog med Anton i hans bil. Det brukar både vara roligt och lite lugnare...Fast då ville mamma åka tillsammans med Johanna. Kanske blir det en tjejbil och en killbil! Pappa är tveksam om vi alla då kommer till samma ställe...
Skolan har denna vecka varit jättebra. Alla är så snälla och omtänksamma. Rätt stor omställning är det för mig och ibland blir jag osäker för att jag kanske inte känner igen det som alla andra har lärt sig, men samtidigt finns det saker jag har lärt mig som inte mina kompisar kan! Idag följde jag med Martin hem efter skolan. Sen kom även Karl. Vi spelade guitarr hero! När mamma kom och hämtade mig åkte vi och köpte pizza. Medans vi "ungar" åt, var mamma och pappa på olika håll och handlade, packade, och förberedde inför morgondagens resa. Nu ikväll efter Let´s Dance är allt klart, tror jag...Vi ska bara stiga upp och sätta oss i bilen.
Hoppas på en härlig semester. Tror att vi behöver det allihop!

Kommentarer
Postat av: Ulrika Andersson

Hallå,Hallå!

Vill bara önska Er en jätteskön skidsemester.

Vi är allt lite nyfikna på om det blev en kill och tjejbil.Och isåfall om pappa fick rätt att alla inte kom på samma ställe.Hi,Hi.

Ha det så gott!!!

Kram från Martin, Annie, Ulrika´,H-E

2009-02-28 @ 12:32:04
Postat av: Pernilla

Vad roligt det är att det går så bra för dig! Ta det nu lungt i skidbackarna så du inte bryter benet för de har du ju inte tid att vara hemma med...Förresten var det inte någon kompis till dig som bröt benet när ni var i Åre med papporna?

Ha ett riktigt roligt sportlov!

Pernilla, Anders och Jeppe

2009-03-01 @ 09:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0