Onsdag 18/2, Teateruppvisning

Idag var det pappas tur att följa med mig till skolan.  Vi åt lite frukost innan det var dags för att ge sig av. När vi kom till skolan var det först genomgång av vad vi skulle göra denna dagen. Vi fick se på en film som handlade om vår Värld.
Tänk om vår lilla stad bestod av 100 personer. Det var för att vi enklare skulle förstå hur många av de hundra som tillhörde en viss religion, eller pratade olika språk, tex. engelska, spanska, bengaliska, m.m., eller hur många somfår rent vatten varje dag, eller hur många som är hungriga varje dag.  Tänk att vi har det så himla bra ändå. Det som var sämst hos oss var att vi har så mycket DÅLIG luft.  Sen räknade vi matte, d.v.s. vi ritade t.ex. hur många procent det var som pratade olika språk.
Efter lunchen gick vi upp till kulturskolan för att titta på en teater.  Det var de "stora" barnen (årskurs 6 - 9) som visade upp det de hade övat på under förmiddagen.  Det var Pippi Långstrump.  Ellen spelade Pippi. Hon var jättebra.  Alla barnen skrattade då hon lurade både tjuvarna och poliserna.
Då skolan var slut åkte vi förbi Mc Donalds. Jag var rätt hungrig efter dagens övningar och dessutom var det Pytt i panna på skolan och det tycker jag inte är så gott.
I morgon ska mormor följa med mig till skolan

Kommentarer
Postat av: Peterssons i Sandsbro

Hej Joel!

Vad roligt att du är på väg till "riktiga" skolan igen

och att du mår så jättebra. Vad bra med "flexlov" det har ju inte vi som går i Sandsbro, vi kom ju hem i går

från Gran Canaria där vi hade mycket sol och mycke varmt runt 30 grader hela tiden. På måndag får Hanna och Emma gå till skolan igen och dom längtar faktiskt!

Ska försöka kontakta din sekreterare och se om det finns något hål ledigt i almanackan...



Ha det så skönt i fjällen



// Gunilla

2009-02-20 @ 09:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0