Lördag den 10/4. Det blir Åre - Jippiiee !!

Hej Alla !!   Efter att varit nere i Lund och justerat schunten, så har jag mått väldigt bra igen..  Mamma o pappa säger att jag inte får skrämmas på detta sättet, men det gör jag inte.   Vi är alla glada att det gick att fixa även denna gången..  'Konstigt bara, att det bara finns några neurukirurger i Lund som fattar hur min "nya" shunt funkar..  Men det känns ändå tryggt att ha specialister runt omkring mig..  Det gick jättefort att justera in.  Denna veckan har jag annats varit hemma på observation, för att se så att inget konstigt inträffar.  Det har det inte gjort, mer än att jag mått bättre för varje dag..  
I morgon söndag åker vi till Åre igen, för att åka skidor.  Det ska bli kul att träffa "farmor" May igen.  Jag var ju inte med förra året..  Vi tar inte tåget upp denna gången, utan ska prova att åka Minibuss..  Det är ju 100 mil dit.  Det blir många filmer i bussen..  Vi startar tidigt på morgonen.  Kuddarna är självklart med ifall man vill sova en stund.   Härligt att få se snön igen tycker jag..  Den tröttnar man inte på  //  Eller  ??  Inte jag i alla fall.
Jag skriver mer om vår resa till Åre..   Ha det bra alla som följer mig !!

Kommentarer
Postat av: Susanne, Oscars mamma

Hej. Vi har undrat och hållit tummarna...Ha det så kul i backarna! Fam.Johansson (Oscars fam)

2010-04-11 @ 20:48:06
Postat av: Sysslingarna i Sandsbro

Hej Joel och övriga i familjen! Hoppas ni får en härlig vecka i Åre. Tänk så olika vi är: vi tycker det är jätte-skönt att snön är borta och det äntligen blir vår och du åker iväg för ännu mer snö.... Anna och Oskar har tagit fram studsmattan nu och är där nästan hela tiden, jätte-kul tycker dom. Ha det bra å hälsa pappa, Ida och Ellen däruppe i Åre. Sanna, Omma, Anna och Oskar

2010-04-12 @ 13:16:44
Postat av: Anonym

Kram Joel! Hoppas att du och din familj får en underbar vecka i Åre. :)

2010-04-12 @ 15:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0