Måndag den 12/4, Första skiddagen

I går körde vi till Åre i en Minibuss..  Det tog bara ca: 12 timmar hit..  Fina vägar.  Bara Ida mådde lite däligt, men annars gick det bra..  När vi kom fram, bjöd May oss på kvällsmat.  Fläskfilégryta med ris..  Ohh vad vi åt..  Vi gick och la oss vid kl. 21,00, för det blir ju skiddag i morgon..  Papporna satt uppe och pratatde med May.  De trodde givetvis att vi somnade direkt, men vi var tvungna att prata om Storsjöodjuret..  Vi körde ju förbi en sjö som heter Storsjön, och där ska det visst finnas ett Sjöodjur..  (Mamman finns visst i Scottland)..  Spännande !!  Finns det kanske ??,  jag vet inte..
I morse vaknade jag redan kl. 06,00..  Jag tog mitt DS och gick ut i hallen, för att spela..  Pappa gick förbi kl. 07,00 och fick syn på mig..  Han sa åt mig att gå o lägga mig igen..  Javisst sa jag.. Pappa somnade.  Visst känns det bra att "lura" honom så enkelt..  De andra vaknade inte förrän kl. 08,00..  Då hade May frukosten klar.. 
Vi var i backen kl. 09,30, då hade alla skaffat liftkort och skidor..  Strålande solsken idag.  I början ca: 0 grader och i eftermiddag ca: +11 grader..   Vi åkte till Rödkull, tog liften upp och slängde oss ut i de röda backarna..   Det var helkul..  Vid lunchtid sjönk blodsockret lite, så då blev jag lite tjurig..   Då pressade pappa i mig en macka och en festis och "vips" så var jag med på "banan" igen..   Det gick väldigt bra även på eftermiddagen.   i kväll blir det först läxläsning, bastu och sedan May,s fantastiska mat..  Sedan blir det nog sängdags..
I morgon skippar jag nog DS;et..  Satsar nog på skidåkningen. 

Kommentarer
Postat av: Elin.Danielsson

Hej Joel!.uuuhhhh var lebbigt att det kanske finns ett sjöodjur så ni nåt?Var det kul att åka minibuss?

Kram/elin

2010-04-13 @ 15:38:52
URL: http://elinlove.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0