Onsdagen den 16/6, 2010, sommarlov!!!

Äntligen!
Idag var det lätt att gå upp på morgonen. Sista skoldagen! Vi samlades som vanligt på morgonen, men fm gick åt till att träna på uppträdet som skulle börja klockan 12.00 i Konserthuset. Det var toppenväder idag. Soligt och riktigt varmt! Det var ju också på tiden.
Klockan tolv startade showen och höll på i drygt två timmar. Alla klasser sjöng och dansade, både tillsammans och enskilt i klasser. Lika kul och spännande varje år. Sen var det tårtkalas ute i gröngräset! Därefter började jag bli trött. Vi gick hem till mamma och vilade lite. Sedan åkte vi ut till Evedal och spelade minigolf. Snart började vi bli hungriga. Vi hämtade hem lite kina mat. Mums! Sedan fick vi en överaskningspresent eftersom vi varit duktiga i skolan. Tack!
Ikväll ska jag vara uppe länge...och imorgon ska jag sova länge....
Hoppas på ett roligt, skönt och långt sommarlov!

Kommentarer
Postat av: Fam. Johansson i Sandsbro

Hej Joel och hela familjen!

Har sommarlovet börjat bra? Det tycker vi iaf, vi har redan hunnit semestra lite i Kalmar och på Öland. Kalmar slott var riktigt spännande och roligt. Nu ska vi fira midsommar i Hemmesjö med lekar, tipsrunda å annat roligt. Kanske ett dopp i sjön också. Ha det så bra å hälsa hela familjen! Hälsningar Anna, Oskar, Sanna och "Omma"

2010-06-24 @ 14:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0