Tisdag den 24/3, Köttsoppa

Idag har det snöat mer än 10 cm.  Jag stod först i liftkön även denna dag.  Dock utan en massa Danskar, de hade nog försovit sig.  Jag åkte direkt upp till "Lasse"-backen för att kolla läget.  OJ, OJ vad mycket snö.  Det var jättehärligt att åka i så mycket snö, men det var jobbigt oxå.  Och mer snö kom det under hela dagen..  Vi fikade kl 11,00 och sedan var upp i backen igen.  Vi bestämde oss för att äta kl. 13,00, så att vi skulle komma lagom utvilade och mätta till skidskolan som börjar kl. 15,00..  I dag bjöds det på Köttsoppa..  Allting smakar bra i fjällen, men köttsoppa ??  Vad får papporna allt ifrån,  Jo, jo,  jag såg två nyöppnade konservburkar där det stod köttsoppa på.  De försökte lura oss barn att den var hemmagjord, bara för att de hade lagt i lite extra potatistärningar i soppan..  Oss lurar de inte så lätt, men OK, det fick duga ändå..  Det fanns ju smörgås oxå..
Innan vi stack iväg till skidskolan, tog jag fram min engelskaläxa..  Det finns många konstiga ord på engelska, tex FAN..  Men vi får ju inte svära, hur ska man då säga det ordet ??  Ska kolla med Lena i skolan när vi kommer hem.  Sheet var ett annat ord vi inte heller fick säga..  Men det är ju konstigt att det är just de orden man kommer ihäg, t.o.m Ida kommer ihåg dem.
I kväll åker pappa och Björn hem.. Mikael får stanna kvar med oss barn och så kommer våra mammor upp senare i kväll..  Vi får nog hjälpa Mikael lite, tror jag, för annars får han det inte lätt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0