Söndagen den 30 maj, utflyktshelg!

En jätterolig, spännande och intensiv helg är snart slut. Tack alla!
Det roliga började redan torsdag kväll då mamma tog med mig och Ida på MC i stan. Härligt att bo så nära!..Mamma var snäll och beställde en plusmeny till sig och en till Ellen att ta hem. Då fick Ida och jag var sitt "Cola-glas"! Sedan gick vi hem för att packa inför resan till "landet".
Efter skolan på fredagen gick Ida och jag till lägenheten och väntade tills Peter kom och hämtade oss. Vi var glada och förväntansfulla. Vi stannade i Åseda för att plocka upp mamma innan vi åkte vidare till Söderköping.
Vi sjöng lite matteramsor i bilen så tiden gick ganska fort. Väl framme studsade vi ut ur bilen och hittade direkt våra lekkompisar Jakob och Josefin.
Vi har lekt både ute och inne, klättrat på berget, spelat fotboll, boccia, lekt med Sheba (Peters hund) och däremellan spelat en hel del Wii. Ofta blev vi avbrutna av mat och fika, men det var förstås både nödvändigt och väldigt gott. Ibland åt vi hos Jakob och ibland hos Peters föräldrar. Bra att ha alla så nära. Det var bara att springa lite emelllan husen. Kul att ta sig upp till Peters stuga via klipporna. Lite jobbigt men det var det värt.
Hoppas att vi kan åka dit snart igen. Ser fram emot att få åka till badstranden nästa gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0