Lördag - Söndag den 18-19/9. STCC - Motorhelg

I fredags var ingenting som vanligt..  Ingen Pizza och inget Doobidoo..  Vi packade väskorna hela kvällen tror jag..  För  tidigt på lördag morgon skulle Jag o Ida åka till våra kompisar i Perstorp, Sebbe o Erik, Ja även Olivia oxå.. 
Lördag morgon vaknade vi kl. 05,30..  Gjorde oss i ordning o åkte iväg..  Vi hann med lite fika i Perstorp inna vi åkte vidare till Knutstorps Ring..   Det var barncancerföreningen som hade fixat lite biljetter..  Vi samlades vid entré nr 2..  Det blåste ganska kallt, men vi hade alla klätt på oss varma kläder..   Det var nu dags att spana in STCC.., JTCC, Camaro Cup och Porsche Cup samt Super Bike (motorcyklar)  Detta är riktigt häftigt..  Det dånar ljuvligt från bilarna och luktar bränt gummi, bensin i en salig blandning..   Vi stannade till kl. 14,00, sedan kom tyvärr regnet, så då tyckte vi att vi hade fått se tillräckligt mycket..   Vi gick runt i deån oxå..  Kolla in vilka häftiga bilar det var där.  Ida var itne med..  Hon följde med på hästtävling istället..  Sedan fick hon själv rida och vara med i stallet..  Vi grabbar var hemma och spelade på datorn..
Vi stannade kvar över natten och åkte hem på söndag förmiddag..  Tack hela fam. Håkansson för att ni tog hand om oss..   Helt underbar helg..   
I morgon är det skola igen.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0